Coaching

Individuele coaching

Binnen een individueel traject openen we de ruimte voor jouw persoonlijke proces. Samen kijken we welke stukken gezien en aangeraakt willen worden. 

In jouw traject werken we met wat er nodig is. Dit kan op een hele praktische laag of juist meer energetisch. Meer in de vorm van gesprekken of juist met lichaamsgerichte oefeningen. Of juist met elementen uit de reguliere zorg. Ik ben namelijk ook opgeleid tot gedrags- en traumatherapeut (denk aan EMDR, Imaginaire exposure, onderzoeken van gedachten en patronen, vermijding doorwerken, aankijken en doorvoelen van emoties). 

Het eerste gesprek is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan in real life, telefonisch of via zoom. In dit gesprek onderzoeken we wat ik voor je kan betekenen. Belangrijk is dat het goed voelt. 

In het traject zelf volgen we jouw tempo en waar jij op dat moment aan toe bent. Als het nodig is, kan ik je een oefening of kruid meegeven ter integratie van hetgeen we aan hebben gewerkt. 

Tarieven gaan per sessie. Soms duurt deze 1 uur, soms 2,5 uur. Dit spreken we dan samen af. 

Tarief per sessie:

  • 90 euro (incl btw)

Sjamanistische sessies

In een sjamanistische sessie werken we met meditatie, energetisch werk, trancereizen, klanken of op jouw energiesysteem doorwerkende massage. Met kruiden, de drum of aanraking werken we door lagen heen en kan de balans in jouw lichaam weer hersteld worden. 

Het kan zijn dat je een bepaald gedeelte van jezelf of vraagstuk wil onderzoeken. In contact wil komen met jouw zielsbewustzijn. Of juist wil leren hoe je jezelf kunt beschermen tegen negatieve energie van anderen. Of je wil graag in contact komen met jouw voorouder lijn, hierin helingswerk doen. 

Het zijn allemaal vraagstukken waar we mee aan de slag kunnen gaan in een sjamanistische sessie. 

Het is ook mogelijk om een reading te doen; we kijken dan met behulp van divinatie (kaarten, runen, pendel)  naar jouw vraag. 

De kracht van een sjamanistische sessie heb ik zelf mogen ondervinden toen ik 21 werd. Vanaf klein meisje had ik al het gevoel dat er een donkerte aan me kleefde. Hoe dieper in in contact kwam met mijn baarmoeder, hoe sterker die “donkerte” werd. Mijn kruin ging tegelijkertijd enorm open. Ik was doodsbang. Angst dat ik gek zou worden, angst dat ik tussen werelden bleef zweven en een target was voor energieën. 

Een krachtige vrouw die ik had ontmoet op een festival gaf ook individuele sessies. Ik kwam erachter dat de “donkerte” die ik had ervaren mijn eigen angst voor mijn eigen kracht was. De energie die aan mij “kleefde” was een beschermer die ik niet aan durfde te kijken. De angst werd een kracht. 

Energetisch reinigen 

Soms plakt er oude of negatieve energie aan je lijf of aan je huis, of heb je het vermoeden dat spirits je huis bezoeken, maar durf je er niet alleen mee in gesprek te gaan. Samen kijken we wat er nodig is. 

Tarieven:

  • Sjamanistische sessie: 90 euro
  • Reading: 90 euro
  • Energetisch reinigen: in afstemming.


Mocht de prijs je tegen houden, stuur me dan een berichtje op veerle@hecuba.nl en dan kijken we wat voor jou een goed bedrag is.