Individuele sessies

In een individuele sessie verbind ik mijn ervaring in het spirituele werk met mijn achtergrond als psycholoog. Samen onderzoeken we wat bijdraagt aan jouw herstel en/of ontwikkeling. Welkom om contact op te nemen om te onderzoeken of dit voor jou past. Een telefoontje ter kennismaking is altijd vrijblijvend. 

 

Rond maart - april 2024 mag ik mijn eerste kindje verwelkomen. Dit betekent dat ik vanaf februari tot en met juni 2024 weinig actief ben op de website of mijn e-mail. Mocht je een sessie willen boeken, kun je het beste vóór februari 2024 contact met mij opnemen. En anders zien we elkaar weer in de zomer van 2024. Vanaf eind juni - begin juli ben ik weer goed bereikbaar. 

Hieronder mijn aanbod. Twijfel je of jouw vraag hierbij past? Neem vooral contact op en dan kunnen we het hier over hebben!

Womb healing

De baarmoeder is een plek om in thuis te komen. Een plek van wijsheid, gronding, draagkracht en levensenergie. Veel vrouwen komen bij mij voor een baarmoeder sessie wanneer ze een van de volgende dingen merken:
- gevoelloosheid/gevoel van leegte/ kou/onduidelijke klachten in hun bekken
- menstruatiepijn
- hevige of juist onregelmatige menstruaties
- PMS klachten
- pijn bij het vrijen
-niet kunnen verbinden met de ander tijdens het vrijen
- gevoel dat 'oude' stukken in hun baarmoeder zijn achter gebleven

In een baarmoeder sessie herstellen we het contact met jouw baarmoeder. 

We kunnen dan ook in de baarmoeder opgeslagen informatie tegenkomen en opruimen. Bv. over jouw moederlijn of eigen levenservaringen. Dit kan in één sessie, maar ervaring leert dat een serie van 3 het meeste oplevert. 

1 sessie á 2,5 - 3 uur (incl gesprek vooraf)225 euro
3 sessies 400 euro

Enkele/ losse sessies
 

In een sjamanistische/energetische healing sessie werken we met meditatie, energetisch werk, ritueel, trancereizen, soul retrieval, klanken of een op jouw energiesysteem doorwerkende aanraking. Met kruiden, de drum of aanraking werken we door lagen heen en kan de balans in jouw lichaam weer hersteld worden. 

1 sessie van 2 à 2,5 uur: 120 euro

Psychologische begeleiding

Opzoek naar iemand die jou voor langere tijd kan begeleiden? Of eerst eens even een paar gesprekken? Via mijn psychologenpraktijk kan ik jou ook een psychologische behandeling bieden. We beginnen dan met een intake en het opstellen van een behandelplan voordat de sessies van start gaan. 
Meer informatie vind je hierover op:
www.psychologenpraktijkspringintveld.nl 

Annuleringsvoorwaarden

Uiterlijk 24 uur van te voren afmelden kan kosteloos. Bij afmelden op de afgesproken dag zelf of een sessie vergeten af te melden, krijg je het factuur met volledige afgesproken bedrag alsnog nagestuurd.