Individuele sessies

In een individuele sessie verbind ik mijn ervaring in het spirituele werk met mijn achtergrond als psycholoog. Samen duiken we in jouw kwaliteiten en patronen. Samen onderzoeken we wat bijdraagt aan jouw herstel en/of ontwikkeling. Welkom om contact op te nemen om te onderzoeken of dit voor jou past. Een telefoontje ter kennismaking is altijd vrijblijvend. 

 

In april mag ik mijn eerste kindje verwelkomen. Dit zorgt ervoor dat ik vanaf februari tot en met juni 2024 weinig actief ben op de website of mijn e-mail. Mocht je een sessie willen boeken, kun je het beste vóór februari 2024 contact met mij opnemen. En anders zien we elkaar weer in de zomer van 2024.

Individueel coachings traject

In een individueel coachingstraject gaan we samen aan de slag met een concrete hulpvraag. Na een intakegesprek waarin we inventariseren waar je tegen aanloopt, begint jouw traject met 5 sessies om de twee weken. Daarna evalueren we wat er nog nodig is. We werken samen op emotionele, fysieke en spirituele laag. 
Intake van 60 min (alleen gesprek, inventariseren) - 45 euro
5 sessies van 1 - 1,5 uur (doen) - 90 euro per sessie

Enkele/ losse sessies
 

In een sjamanistische/energetische healing sessie werken we met meditatie, energetisch werk, ritueel, trancereizen, soul retrieval, klanken of een op jouw energiesysteem doorwerkende aanraking. Met kruiden, de drum of aanraking werken we door lagen heen en kan de balans in jouw lichaam weer hersteld worden. 

1 sessie van 2 à 2,5 uur: 120 euro

Whomb healing

De baarmoeder is een plek om in thuis te komen. Een plek van wijsheid, gronding, draagkracht en levensenergie. In een baarmoeder sessie herstellen we het contact met jouw baarmoeder. We kunnen dan ook in de baarmoeder opgeslagen informatie tegenkomen en opruimen. Bv. over jouw moederlijn of eigen levenservaringen. Dit kan in één sessie, maar ervaring leert dat een serie van 3 het meeste oplevert. 

1 sessie 125 euro
3 sessies 300 euro

Annuleringsvoorwaarden

Uiterlijk 24 uur van te voren afmelden kan kosteloos. Bij afmelden op de afgesproken dag zelf of een sessie vergeten af te melden, krijg je het factuur met volledige afgesproken bedrag alsnog nagestuurd.