Individuele sessies

In één op één contact verbind ik mijn ervaring in het spirituele en emotionele werk met mijn achtergrond als psycholoog. Samen duiken we in jouw kwaliteiten, patronen, krachten en unieke expressie . Welkom om contact op te nemen om te onderzoeken of dit voor jou past.

Individueel coachings traject

In een individueel coachingstraject gaan we samen aan de slag met een concrete hulpvraag. We werken samen op emotionele, fysieke en spirituele laag. Na een intakegesprek voelen we of ik wat voor je kan betekenen. Je begint het traject met 5 sessies om de twee weken. Daarna evalueren we wat er nog nodig is. 
Intake van 60 min - 45 euro
5 sessies van 2 uur - 90 euro per sessie

Enkele/ losse sessies
 

In een sjamanistische sessie werken we met meditatie, energetisch werk, ritueel, trancereizen, soul retrieval, klanken of een op jouw energiesysteem doorwerkende aanraking. Met kruiden, de drum of aanraking werken we door lagen heen en kan de balans in jouw lichaam weer hersteld worden. 

1 sessie van 2 à 2,5 uur: 120 euro

Whomb healing

De baarmoeder is een plek om in thuis te komen. Een plek van wijsheid, gronding, draagkracht en levensenergie. In een baarmoeder sessie herstellen we het contact met jouw baarmoeder. Dit gebeurt in drie stappen: wakker maken, opruimen en activeren. Dit kan in één sessie, maar ervaring leert dat een serie van 3 het meeste oplevert. 
1 sessie 125 euro
3 sessies 250 euro

Benieuwd of ik wat voor je kan betekenen. Of even kennismaken?

Het is belangrijk dat het gevoelsmatig voor jou klopt. Kennismaken kan altijd en vrijblijvend. Telefonisch of via zoom.

Annuleringsvoorwaarden

Uiterlijk 24 uur van te voren afmelden kan kosteloos. Bij afmelden op de afgesproken dag zelf of een sessie vergeten af te melden, krijg je het factuur met volledige afgesproken bedrag alsnog nagestuurd.