Werken met de Draken

2024, het jaar van de Draak. Samen met Saadia Fara Ali start er dit najaar een training over het werken met draken. De draak als jouw persoonlijke gids én als energie om in jouw eigen praktijk mee te leren werken. Draken vragen je om jouw levenskracht vrij te laten stromen. Ze zijn een ankerpunt om de zin van de onzin te onderscheiden. En bovenal. Ze helpen je om weer helemaal vrij te kunnen spelen. 

De training bestaat uit:
3 verdiepingsdagen op locatie
6 online zoomsessies 
1 één op één sessie
6 maandelijkse thuis meditaties 
verbondenheid op een facebook platform voor deelnemende vrouwen en begeleiding op de achtergrond

Het gaat vooral om jouw eigen reis met de draak als krachtdier.  Ieders reis en thema zal dan ook anders zijn. De bedding van de groep en de persoonlijke begeleiding ondersteunt jou hierin. 

Komende zomer start er ook een mini-drie luik om kennis te maken met de draken. Geïnteresseerd? Stuur een bericht om op de hoogte te blijven. 


Retraite 10 t/m 13 oktober 2024
Hof van Kairos, Winterswijk
  A deep Dive into the Feminine

Kun je contact maken met de aarde onder je? Met dat innerlijke weten diep binnen in? Tijdens deze retraite dalen we vanuit ons hoofd af in ons hart en bekken. 


We onderzoeken ons unieke en rijke vrouw-zijn aan de hand van lichaamswerk, systemisch werk, meditatie, ritueel en ademen. 


Een weekend retraite om samen de oeroude verbinding tussen vrouwen te herstellen en te vieren.

Deze retraite vindt zo'n 2-3 keer per jaar plaats. Samen met Danique Frank op de Hof van Kairos. 

Walking the Medicine Wheel

Tijdens deze deep dive duiken we 6 zaterdagen in het werken met het Levenswiel, verbinden we ons met de windrichtingen en het werken met de 5 elementen. 
We werken met trancereizen, licht lichaamswerk, dans, opstellingen en ritueel. 

Benieuwd naar de nieuwe startdata? Neem vooral contact op. 


Meer weten over losse cirkels of meer eenmalige workshops om kennis te komen maken? Of even informeren over de inhoud van trainingen?